Sanna Suutari korjautti vaginansa: ”Haittasi mun elämää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten kohujulkkisten joukkoon on mahtunut paljon erilaisia tähtiä. Eräs heistä oli Sanna Suutari, joka tähditti juorulehtien sivuja kauan ennen kuin Johanna Tukiainen ja Saana Parviainen tekivät vielä edes tuloaan. Nyt Suutari tekee paluuta julkisuuteen.

Tänään Suutari kertoi Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelman haastattelussa korjauttaneensa vaginaansa Virossa tehdyissä kauneusleikkauksissa.

– Mulle laitettiin huulet ja vaihdettiin mun 20 vuotta vanhat impantit uusiin, ja sitten tämä hyvin kuuluisa vaiginaplastia. Mulla oli erittäin vaikea raskausaika ja harvat naiset puhuvat siitä kuinka vaikeaa on synnytys ja sen jälkeinen elämä, Suutari kertoi Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

– Mulla sattui olemaan vaginan puolella sellainen vaiva, joka haittasi mun elämää. Se tarkoittaa, että vaginaa kiristetään ja ulkosynnyttimiä muokataan. Mun etuosaa on hieman nostettu ja kiristetty, eli korjattiin ne synnytyksen aiheuttamat ongelmat, jotka haittasivat mua.

Suutari tekee pian paluun julkisuuteen myös Viidakon tähtöset -ohjelman merkeissä. Hänet kutsuttiin realityohjelmaan, kun eräs toinen kilpailija jätti leikin kesken juuri ennen kuvausten alkamista. Lähtö Viidakon tähtöset -sarjaan oli Sannalle helppo päätös.

– Reissusta odotan ennen kaikkea uusia kokemuksia, seikkailua ja henkeäsaplaavia maisemia. Luonteeltani olen positiivinen, rakastava ja avoin – mutta tarvittaessa temperamenttinen ”kova luu”. Kovin paikka taitaa olla hetkellinen ero rakkaimmista ja kaikkien tyttöjen kammotukset, erilaiset ötökät. Mutta se ei pelaa joka pelkää – varo viidakko, täältä tullaan, Suutari hehkutti ennen viidakkoon lähtemistään.