Scarlett Johanssonin lapsuuskuvat julki – söpöyden huippu jo lapsena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Scarlett Johansson nousi taannoin otsikoihin tähditettyään mainosta, joka kiellettiin kilpaileviin tuotteisiin kohdistuneiden vihjausten vuoksi. Äskettäin Hollywoodista kantautui tieto, jonka mukaan Johansson odottaisi ensimmäistä lastaan.

Tulevan perheenlisäyksen kunniaksi nyt on paikallaan katsella Scarlettin upeita lapsuuskuvia, joiden perusteella hän oli söpö ja melko vauhdikas lapsi. Kuvissa nähdään myös Scarlettin kaksosveli Hunter.

Scarlett Johansson valittiin äskettäin jälleen kerran maailman seksikkäimmäksi naiseksi Esquire-lehden toimesta. Titteli tuli hänelle jo toista kertaa. Ensimmäistä kertaa nainen pääsi saman kategorian ykköseksi jo vuonna 2006. Nainen on totuttu viime vuosina näkemään supersankarielokuvissa, kuten The Avengers ja Iron-Man 2.