Ariel Winter on Hollywoodin harvinaisuus – puhtoinen teinitähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia. Äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia julkisuuteen. Ariel on saanut jalansijaa Hollywoodissa, ja kaiken lisäksi ilman itseaiheutettuja kohuotsikoita.

Eilen 16-vuotias Ariel Winter kuvattiin Regency Village -teatterissa järjestetyn Mr. Peabody & Sherman -elokuvan ensi-iltajuhlien punaisella matolla kauniissa mustavalkoisessa mekossa. Hän pääsi myös poseeraamaan elokuvan suurikokoisten muiden hahmojen kanssa.

Ariel Winterin äiti Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä, 34-vuotiaan siskon Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille. Sekasotku ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan Arielin menestykseen Hollywoodissa.