Jannika B ihastutti haltiakorvissa Emma-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen popmusiikin menestyksekäs tulokas Jannika B julkaisi viime vuoden alussa debyyttialbuminsa, jolta lohkaistiin lukuisia hittibiisejä. Tänään Jannika edustaa puolisonsa Toni Wirtasen kanssa Espoon Barona areenalla käynnissä olevassa Emma-gaalassa.

Jannika yllätti punaisella matolla astelemalla paikalla upeassa valkoisessa iltapuvussa. Päähuomion varastivat kuitenkin popparin hiuspehkon seasta pilkottaneet haltiakorvat.

20140307-220421.jpg

20140307-220433.jpg

20140307-220447.jpg

Jannika B lähti omin voimin liikkeelle maaliskuussa 2011, jolloin hän keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta.

– Minun unelmani on tehdä töitä sen parissa mitä rakastan. Musiikki 3 Nyt olen vihdoin ja viimein kerännyt kaiken rohkeuteni ja päättänyt toteuttaa unelmani – Aloitan esikoisalbumini teon ilman levy-yhtiötä! Tulen päivittämään projektia ja sen eri vaiheita täällä blogissa, Jannika B kirjoitti tuolloin. Jannika B julkaisi itse loppuvuodesta 2011 Onnenpäivä–singlen ja teki huikean työn raivaten tiensä kyseisellä sinkullaan muun muassa YleX-kanavan soittoon. Hän solmi alkuvuodesta 2012 mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa.