Jessica Alba jälleen stripparina – tässä miehille kuolattavaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaisella näyttelijäkaunotar Jessica Alballa on takanaan monenlaisia elokuva- ja televisiosarjaesiintymisiä. Hänet muistetaan esimerkiksi vuoden 2005 Sin City -elokuvasta, jossa nainen näytteli Nancy Callahan -nimistä stripparia.

Lionsgate
Lionsgate

Nyt 32-vuotias tähti uusii roolinsa kyseisen elokuvasarjan uudessa osassa. Hänet nähdään Sin City: A Dame To Kill For -elokuvan promootio-otoksessa seksikkäänä mustissa rintaliiveissä ja sukkahousuissa.

Sin City: A Dame To Kill For -elokuva tullaan näkemään valkokankaalla tämän vuoden elokuussa. Elokuvaan ei ole palaamassa ensimmäisen osan kastista kuin Mickey Rourke, joka nähdään jälleen suurisydämisenä Marvina. Noir-henkisessä Frank Millerin sarjakuviin perustuvassa toimintaelokuvassa tullaan näkemään myös Joseph Gordon Levitt, Josh Brolin, Jaime King, Juno Temple, Ray Liotta ja Lady Gaga.