MTV: Putouksen joukkopako jatkuu – nyt lähti Krista Kosonen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sketsiviihdeohjelma Putous on kuluvalla kaudella kokenut monia takaiskuja, kun sen suosituimmat tähdet ovat yksi toisensa jälkeen ilmoittaneet jättävänsä ohjelman viime viikolla päättyneen tuotantokauden jälkeen. Tänään lista kasvoi jälleen yhdellä suosikkitähdellä.

Ensimmäisenä lähdöstään ilmoitti ohjelman juontaja Jaakko Saariluoma, jonka jälkeen lopettamisensa vahvisti myös Aku Hirviniemi. Sittemmin myös Armi Toivanen kertoi jättävänsä ohjelman, ja tänään MTV paljasti myös Krista Kososen keskittyvän jatkossa muihin projekteihin.

Viime viikolla MTV tiedotti, että Putous jatkuu lähtijöistä huolimatta kuudennelle tuotantokaudelle. Tiedotteen mukaan jo kauden alussa tiedettiin, että viides kausi jää myös tuottaja-ohjaaja Tuomas Summasen viimeiseksi.