Mies söi 5 KILOA suklaavanukasta 3,5 minuutissa – ei kannata matkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa järjestetään paljon erilaisia syöntikilpailuja, joissa osallistujien pitää syödä mahdollisimman paljon tiettyä ruokaa määrätyssä ajassa. Toisinaan sapuskat ovat niin tulisia tai annokset suuria, että tehtävästä tulee mahdotonta. Nyt vuoroon nousee aikamoinen herkkusuu.

YouTube
YouTube

Jamie McDonald osallistui Go Daddy Big Leap -kilpailuun, jossa voi voittaa palkinnoksi puolen vuoden palkat. Hän päätti saada äänestäjien suosion syömällä viisi kiloa suklaavanukasta mahdollisimman nopeasti. YouTube-videolla näytetään, kuinka mies ahmii jättisatsin suklaavanukasta huikeassa 3,5 minuutissa.

Hän say ideansa suositusta The Walking Dead -televisiosarjasta, jossa Carl Grimes (Chandler Riggs) syö samaista tuotetta antaumuksella. Jamie menee kuitenkin askeleen pidemmälle, sillä hänelle ei riitä vain yksi purkki, vaan kaksi suurta tölkkiä, eli yhteensä viisi kiloa.