Miley Cyrus sivalsi Katy Perrya erosta – menikö mauttomaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaislaulajatar Miley Cyrusin uutisoitiin äskettäin suudelleen poppari Katy Perryä keikallaan. Sen jälkeen neitokainen on kuitenkin jo ehtinyt kiertää puukkoa Perryn haavassa. Kun Perry erosi John Mayerista, oli Mileyllä kakaramaiseen tyyliin kommentti valmiina.

Hän liitti Twitter-palvelussa julkaistun tekstinsä yhteyteen kuvan, jossa Katy Perryn nähdään kommentoivan tyttösuudelmaa. Tämä muun muassa päivittelee otoksessa Mileyn kieltä – missä kaikkialla se onkaan ollut.

– Tyttö, jos huolehdit, missä kielet ovat käyneet, se on hyvä asia. Ex-rakkaasi on ex-rakkaasi, koska me kaikki tiedämme, missä se kieli on käynyt, kirjoitti Miley Cyrus Twitter-palvelussa.

21-vuotiaalla tähdellä on on itselläänkin kiinnostavia uutisia rakkausrintamalta. Hänen on kerrottu deittailevan Oscar-voittaja Jared Letoa. Mies nähdään Suomessa Emma-gaalassa, jossa hän tulee jakamaan pystin. Miley puolestaan pysähtyy kesällä Bangerz-kiertueen aikana Helsingissä.