Nainen vaihtoi vaatteensa metrossa – yllättävää silmänruokaa matkustajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa julkiset kulkuneuvot ovat yleensä hiljaisempia kuin kirjastot ja niissä ei turhaan tehdä tuttavuutta. Kaikki matkustajat tuijottavat joko puhelimiaan tai intensiivisesti ikkunasta ulos kuin omassa kuoressaan eläen. Harvaa edes kiinnostaa bussissa tai metrossa jutteleminen – ainakaan aamuisin.

YouTube
YouTube

Nyt Kiinasta on julkaistu video, jossa nainen vaihtaa vaatteensa kesken metromatkan. Hän saapuu paikalle kesämekossa ja lähtee pois työasussaan. Vaikka vaatteiden vaihtaminen kestää alle minuutin, ryhtyisi harva samaan koto-Suomessa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun maanalaisessa kulkuneuvossa nähdään vähissä vaatteissa olevia naisia. Maailmalla vietettiin hiljattain teemapäivää, jolloin ihmiset matkustivat julkisilla kulkuneuvoilla ilman päällyshousuja tai hametta.