Shokkihuhu! One Direction hajoamassa – yhtye kiistää jyrkästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction muodostettiin suositun brittiläisen televisio-ohjelma X Factorin seitsemännen tuotantokauden aikana. Yhtye lukeutuu tämän hetken suosituimpiin poikabändeihin, ja sen jäseniä on yhdistetty lukuisiin nuoriin kaunottariin suhdehuhujen merkeissä.

Suositun popyhtyeen tulevaisuuden on kuitenkin epäilty olevan jonkin aikaa vaakalaudalla, ja internetissä on liikkunut huhuja One Directionin hajoamisesta. Liam Payne kertoi viime viikolla järjestetyssä Brit Awards -gaalassa, etteivät yhtyeen jäsenet ole nähneet toisiaan kolmeen kuukauteen. Myöhemmin Payne tosin pyörsi sanansa Capital FM -kanavan haastattelussa, ja ilmoitti bändin kirjoittavan materiaalia tulevalle levylleen.

TMZ-sivuston mukaan One Directionin hajoaminen on periaatteessa tällä hetkellä mahdotonta myös sopimusteknisistä syistä. Yhtyeen täytyy levytyssopimuksensa mukaan tehdä levy-yhtiölleen vielä kolme albumia, ennen kuin he voivat edes suunnitella uransa lopettamista.

One Direction julkaisi kolmannen albuminsa Midnight Memories viime vuoden loppupuolella, ja heidän singlensä Best Song Ever nousi listojen kärkeen kaikkialla maailmassa. Sinkun musiikkivideosta tuli myös Youtuben katsotuin video alle vuorokaudessa ja se löi kaikki aiemmat ennätykset. One Direction lähtee tänä keväänä Euroopan kiertueelle, mutta vielä ei ole tietoa saapuvatko komistukset myös Suomeen. Heillä on keikat ainakin Ruotsissa ja Tanskassa.