Robin Thicke aneli vaimoaan takaisin – meni sen jälkeen strippiklubille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkilistojen kärkipäässä komeileva Robin Thicke erosi hiljattain näyttelijävaimostaan Paula Pattonista pettämiskohun seurauksena. Myös taannoisella Miley Cyrus -performanssilla otaksutaan olevansa osasyy kahdeksan vuoden liiton päättymiseen.

Laulajan kerrotaan taistelevan epätoivoisesti liittonsa puolesta ja otsikoissa on useasti kerrottu miehen olevan suorastaan epätoivoinen asian suhteen. Hän muun muassa tunnusti äskettäin julkisesti lavalla Atlantic Cityssä esiintyessään, että taistelee viimeiseen asti voittaakseen ex-vaimonsa rakkauden takaisin.

Teot kuitenkin puhuvat muuta kuin miehen suu. Robin Thicke oli nimittäin nähty juhlavissa tunnelmissa paikallisella strippiklubilla koskettavan puheensa jälkeen. Mies oli nauttinut naiskauneudesta ja vieraasta silmänilosta ilman vihkisormustaan, RadarOnline.com uutisoi.

Robin Thicken kohutulla yhteisesiintymisellä Miley Cyrusin kanssa kerrotaan olevan osuutta siihen, että miehen vaimo jätti hänet. Erityisen raivoissaan Paula Pattonin kerrotaan olleen sen vuoksi, että esityksen rohkeimmat palat tulivat hänelle täysin yllätyksenä. Miley Cyrus improvisoi tilanteen, jossa hän pyöritti takapuoltaan Robin Thicken edessä, ja mies näytti vain nauttivan tilanteesta. Paula raivostui tapahtuneesta, ja kertoi Robinin häpäisseen hänet suorassa televisiolähteyksessä.