Spring Breakin säännöt julkisuuteen: ”Alkoholia oltava kädessä viiden jälkeen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille opiskelijoille Spring Break on tilaisuus, jota voisi verrata Suomessa esimerkiksi juhannusfestareihin. Viinanhuuruinen lomareissu yhdessä muiden samanikäisten kanssa sisältää yleensä runsaasti irtosuhteita ja railakasta juhlimista. Nyt eräs opiskelijaryhmä on tehnyt reissulle säännöt.

Georgian yliopiston Pi Kappa Phi -ryhmä on kirjoittanut ”säännöttömälle reissulle” 20 sääntöä, jotka jokaisen osallistujan täytyy allekirjoittaa ennen reissua. Säännöissä todetaan muun muassa, että kukaan ei rakastu rannalla, jokaisella täytyy olla alkoholijuoma koko ajan kädessä kello 17.00 jälkeen, sammua ei saa jalkineet jalassa ja ensimmäiseksi heränneen täytyy tehdä drinkit vielä nukkuville.

springbreak08032014