Victoria Silvstedtin bikinivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen silikonikaunotar Victoria Silvstedt on viihdealan moniosaaja. Hän on toiminut urallaan muun muassa valokuvamallina, näyttelijättärenä ja laulajattarena. 39-vuotias julkkisnainen on viime vuosina keskittynyt lähinnä kiertämään uimarantoja ympäri maailmaa – ja joogaamaan rannoilla.

Eilen Victoria kuvattiin joogaamassa rannalla Miamissa, ja 45 minuuttia kestäneen joogasession jälkeen hän vaihtoi ylleen bikinit ja suuntasi pulahtamaan meren vilvoittaviin aaltoihin.

Eilen Victoria kuvattiin harrastamassa joogaa rannalla, jossa hänen näyttävä liikehdintänsä ei varmasti jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta. Povipommin notkeus näyttää olevan edelleen huippuluokkaa, sillä hänen sessionsa kesti tällä kertaa 45 minuuttia.

39-vuotias Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Kielitaitoinen nainen puhuu sujuvasti ruotsia, englantia, ranskaa ja italiaa. Hän julkaisi vuonna 1999 Girl on the Run -debyyttialbumin. Kaunotar tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.