Jari Sillanpään alushousuissa pullotti – Stig julkaisi rohkean takahuonekuvan!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maikkarin uusi viihdeohjelma Tähdet, tähdet on jo ehtinyt herättää huomiota katsojissa. Erityishuomiota on saanut erään ohjelman tähtösen miesvarustus. Jari Sillanpään housujen pullotuksen huomasi ensin Aleksi Valavuori, joka kommentoi asiaa Twitter-blogissaan.

Viesti käynnisti keskustelun, johon osallistui ohjelmassa nähtävä Stig. Artisti julkaisi Twitter-profiilissaan vinkeän Maria Veitolan alunperin ikuistaman ja julkaiseman kuvan, jossa nähdään mitä ilmeisimmin alushousuissaan takahuoneessa poseeraava Siltsu.

Valavuori jatkoi kommentoimista vielä myöhemmin. Haarovälinsä lisäksi Sillanpää vaikuttaa ohjelman suosikilta myös esiintymisensä perusteella. Miehen versio Psyn Gangnam Stylesta sai yleisön ja katsojat liekkeihin.