Miranda riisui ja suuntasi suihkuun – kenkämainoksessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Miranda Kerr erosi taannoin miehestään, näyttelijä Orlando Bloomista. Hollywood-tähdellä uutisoidaan olevan jo uusi tyttöystävä, mutta Miranda on keskittynyt pääasiassa työkuvioihinsa. Viime viikkoina hänen kenkämainoksensa ovat saaneet huomiota.

Reebok
Reebok

Miranda Kerr nähdään parhaillaan Reebok-urheiluvaatemerkin mainoskampanjassa, josta hän jakoi Instagram-tilillään taannoin maistiaisen. Kuvassa hän esittelee Reebokin pinkkejä kenkiä vatsallaan hieromapöydällä, yllään ainoastaan valkoinen pyyhe. Nyt sama teema on jatkunut, sillä televisiomainoksessa Miranda riisuu vaatteensa ja menee suihkuun.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.