Katy Perry valittiin Vuoden naiseksi – tuliko yllätyksenä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Roar-hitistään tunnettu poppari Katy Perry heilastelee tällä hetkellä muusikko John Mayerin kanssa. Parin on uumoiltu menneen kihloihin, kun tähden nimettömässä nähtiin sormus ystävänpäivänä. Toistaiseksi Perry on kieltänyt huhut.

29-vuotias laululintu nimettiin nyt Vuoden Naiseksi Lontoossa järjestetyssä Elle Style Awards -tapahtumassa. Palkinnon jakoi hänelle poppari Kylie Minogue, joka onnitteli kollegaansa vielä Twitterissä. Katy Perry hurmasi kukkakuviollisessa ja vaaleassa Vivienne Westwoodin Gold Label Capsule Collection -mekossa punaisella matolla.

Katy Perry esiintyi äskettäin John Mayerin uudella Who You Love -singlellä. Pari näyttäytyi varsin rakastuneilta musiikkivideolla, jossa esiintyi myös tavispareja. Katheryn Elizabeth Hudson on julkaissut yhteensä neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism.