Suomalaisen koripallopelin nyrkinisku leviää maailmalla – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilun olettaisi olevan siistiä ja sääntöjä kunnioittavaa, mutta aika ajoin ilmenee tilanteita, joissa kumpaakaan hyvettä ei kunnioiteta. Eräs poikkeuksellisen raju tilanne nähtiin äskettäin ikävä kyllä Suomessa, kun naiskoripalloilija löi vastustajaa nyrkillä.

YouTube
YouTube

Naisten korisliigan ottelussa Hongan Shanel Harrison iski nyrkillä ToPon Niina Laaksosta kasvoihin. Tapaus tallentui videolle, joka levisi nopeasti Suomessa. Pian tapaus kuitenkin noteerattiin myös maamme rajojen ulkopuolella, ja nyt se noteerattu jo lukuisissa eri urheilu- ja viihdemedioissa. Videon ovat julkaisseet ainakin suositut CBS Sports, Complex, Bleacher Report, Eye On Sports, Deadspin ja Living TV. Nyrkillä lyönyt Harrison sai potkut ja kilpailukiellon.