Painiottelun raju käänne – pieru kasvoille laukaisi oksennusrefleksin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Paini on joskus raaka laji, ja siitä saatiin äskettäin todiste Las Vegasissa, jossa käytiin viikonloppuna Pohjois-Amerikan Painiorganisaation järjestämässä ottelussa. Kaksi miestä teki parhaansa matolla, kun toinen heistä käytti likaisia keinoja.

YouTube
YouTube

Hän nimittäin pieraisi vastustajaansa kasvoihin. Hajut eivät olleet ilmeisesti parhaasta päästä, sillä tuloksena oli, että vastustaja oksensi kesken ottelun. Erikoinen strategia voittaa matsi, eikö totta? Toivottavasti tätä ei nähdä pelikentällä monessa ottelussa.

Pierut voivat täysin toisenlaisissa yhteyksissä toimia kiihottimena, mikäli omat seksuaaliset mieltymykset ovat siitä erikoisemmasta päästä. Kerroimme äskettäin eräästä Taco Bell -ravintolan asiakkaasta, jonka vieressä naisasiakas oli pieraissut kammottavalla volyymilla. Sittemmin kyseinen peppuhajujen ystävä etsi naista Craigslist-sivustolla yhteisiin anaalileikkeihin.