Kuono: Sankarikoira pelasti vanhuksen Vantaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme usein kertoneet kuinka ulkomailla koirat tekevät toinen toistaan upeampia sankaritekoja, mutta toki sellaisia tapahtuu myös Suomessa. Nyt koiramedia Kuono.fi uutisoi onnekkaasta pelastumisesta Vantaalla, jossa koira pelasti vanhuksen.

Kuonon mukaan vantaalainen Sanna Tahvanainen lähti aamulenkille Ilpo-koiransa kanssa, kun koira ryhtyi yllättäen haukkumaan ja veti emäntänsä pensaan juurelle. Siellä oli noin 80-vuotias vanhus sekavana ilman ulkovaatteita, kädet veressä ja silmälasit rikki.

Paikalle kutsuttiin nopeasti ambulanssi. Tahvanaisen mukaan Ilpo-koira oli koko tilanteen ajan selvästi varuillaan ja odotti vanhuksen vieressä kunnes ambulanssi saapui paikalle. Se selvästi aisti, että jotain oli vialla. Lue koko tarina Kuonosta tästä linkistä.