Selittämätön näky valvontakameralle Brasiliassa – mikä tämä on?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten mielissä piilee yhä taikausko ja uteliaisuus mystisiä olentoja, kuten avaruusolentoja, Loch Nessin hirviötä, Lumimiestä ja vaikkapa menninkäisiä kohtaan. Monien mielestä kyseisiä olentoja ei ole olemassa, mutta aina joskus kamera tallentaa materiaalia, joka pistää spekulaatiot liikkeelle.

YouTube
YouTube

Nyt Brasiliassa epäillään olevan ihmissusi. São Gonçalo de Camposin kaupungissa tallentui valvontakameralle outo näky eräässä puutarhassa. 44 sekunnin mittaisella YouTube-videolla nähdään epämääräinen ryömivä otus. Se näyttää konttaavan neljän jalan varassa. Ihmissudeksi väitetyn olion kasvoissa on susimainen kuono.

Daily Mirror -lehden mukaan paikallinen Pingo-niminen mies näki ihmissuden läheltä, kun se juoksi häntä kohti. Petoa paennut mies kuvasi näkyä mustaksi hirviöksi. Hänelle naurettiin julkisesti, vaikka mystisesta ihmissudesta on kuultu kaupungissa muitakin raportteja.