Michael Jacksonin surmaaja palasi lääkäriksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koko maailma tietää tarinan siitä, kuka on vastuussa poptähti Michael Jacksonin kuolemasta. Lääkäri Conrad Murray antoi laulajalle tappavan annoksen propofol-valmistetta, mikä johti traagiseen sairaskohtaukseen ja viihdemaailman ikonin menehtymiseen.

Murray pääsi äskettäin vankilasta pois istuttuaan puolet neljän vuoden tuomiosta. Nyt, viisi vuotta tapauksen jälkeen, Conrad Murray palaa oman alansa töihin lääkäriksi. Hän on ottanut hyväntekeväisyyskeikan vastaan Trinidadin Terveysministeriöltä, ja auttaa konsultoimalla paikallisia sydänkirurgeja.

Koska kyseessä on hyväntekeväisyyskeikka, ei Murrayn tilipussi kohene sen ansiosta, mutta hän voi kuitenkin saada niin sanotusti jalan oven väliin. Conrad Murrayn lääkärinlupa on peruttu kokonaan Teksasissa ja jäädytetty Kaliforniassa ja Nevadassa.

TMZ-verkkosivun mukaan Kalifornian terveydenhoitolautakunta pyrki aiemmin eväämään Conrad Murrayn lääkärinluvan palauttamisen. Lautakunnan kerrottiin olevan sitä mieltä, että Murray on epäkelpo jatkamaan uraa potilaiden parissa Michael Jacksonin kuoleman aiheuttamisen jälkeen. Moni fani ja Jacksonin lähipiiri yhtyy mielipiteeseen vankasti.