Haloo Helsinki! sekä Bat & Ryyd Rakuuna Rockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toista kertaa järjestettävän Rakuuna Rockin esiintyjälista saa täydennystä kuuden yhtyeen verran. Lappeenrannan Linnoituksella järjestettävälle festivaalille on kiinnitetty Haloo Helsinki!, Stam1na, Turmion Kätilöt, Metsatöll, Osmo’s Cosmos sekä Bat & Ryyd.

Rakuuna Rockin perjantaille kiinnitetty Haloo Helsinki! oli Emma Gaalassa ehdolla kuudessa eri kategoriassa voittaen yhteensä kolme patsasta. 131 keikkaa viime vuonne tehnyt yhtye palkittiin Vuoden yhtye-, Vuoden live-esiintyjä- ja Vuoden popalbumi -Emmoilla.

Helmikuun alussa kuudennen studioalbumin SLK julkaissut lemiläinen Stam1na esiintyy Rakuuna Rockin lauantai-illassa. Uusi albumi myi hetkessä kultalevyyn oikeuttavat 10.000 kappaletta, mikä osoittaa yhtyeen olevan edelleen yksi Suomen suosituimmista metallibändeistä.

18. – 19.7.2014 Lappeenrannan Linnoituksen alueella järjestettävän Rakuuna Rockin perjantaille on kiinnitetty kuopiolainen metalli- ja konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt ja virolainen kansanmusiikista vaikutteita ottava metalliyhtye Metsatöll. Lisäksi festivaalin avauspäivänä esiintyvät Osmo’s Cosmos sekä ysärilegenda Bat & Ryyd.