Isac Elliot aiheuttaa fanikaaosta Norjassa – teinityttöjä tajuttomaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen teinitähti Isac Elliot niittää parhaillaan jättimäistä menestystä Norjassa, ja Suomessa aniharva edes ymmärtää millaisesta supertähdestä on kyse. Maanantai-illan konsertti ja sen saama mediahuomio ovat nyt osoittaneet Isacin suosion mittasuhteet.

Norjalainen iltapäivälehti DT uutisoi Isac Elliotin Vinterlyd-konsertista näyttävästi kuvakoosteella ja kertoi kuinka konsertissa 15 teinityttöä menetti tajuntansa ja jouduttiin kantamaan ensiapuun.

– Hysteerisiä pikkutyttöjä alkoi putoilla kuin kärpäsiä 30 minuutin esityksen aikana, DT kirjoitti.

DT.no
DT.no

Lehti kertoi, että tiistaina Isac itse kertoi Twitterissä toivovansa, että pyörtyneet ovat kunnossa. Paikalla oli maanantaina noin 5.000 teinityttöä ja muuta katsojaa. Isac esiintyi samalla lavalla myös edellisenä päivänä sunnuntaina, jolloin lehden mukaan arviolta peräti 60 tyttöä tarvitsi järjestysmiesten apua päästäkseen ensiapuun.