Robin Thicken vaimo on antamassa anteeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

R&b-säkeitä luritteleva Robin Thicke on komea mies, jolla riittää ihailijoita naisten joukossa. Sen huomasi taannoin myös vaimo Paula Patton, joka antoi miehelle kenkää pettämishuhujen ansiosta. Pettäjä-Robin on yrittänyt ryhdistäytyä ja vannoi julkisesti saavansa vielä elämänsä rakkauden takaisin.

Nyt näyttäisi siltä, että avioliiton kuprut on korjattu nopeammin kuin Robin ehti sanoa Blurred Lines. Paulan kerrotaan nimittäin pohtineen toisen mahdollisuuden antamista hunsvottimiehelle. TMZ-sivuston mukaan kolmevuotiaan Julian-pojan vanhemmat ovat keskustelleet jatkuvasti suhteestaan. 36-vuotias laulaja on tehnyt 38-vuotiaaseen näyttelijättäreen vaikutuksen onnistuneella isyydellään.

Robin yrittää vakuuttaa Pattonin siitä, että he saavat vielä liittonsa toimimaan. Vaikka julkisuudessa on raportoitu parin eronneen yhteisymmärryksessä, sisäpiiri tietää varmistaa, että nimenomaan Patton on halunnut eroa avioliiton ulkopuolisen pelehtimisen takia. Pariskunnalla on pitkä suhde takanaan, sillä he ovat olleet yhdessä lukioiästä asti.