Nettisivun tahaton seuraus – uimapukumalli tanssii ysärihittiä

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkkokauppojen kuvagalleriat vaativat yleensä paljon työtä, mikäli jokainen vaatekappale ja niiden eri värivariaatiot kuvataan sivustolle yksi kerrallaan. Nyt American Apparel -vaatebrändin nettisivuilla olevasta uimapukumallistosta on noussut hitti.

YouTube
YouTube

Yli miljoona kertaa YouTubessa näytetyllä videolla esitetään uimapukumallin suorittama tanssi ysärihitti Pump Up the Jamin tahdissa. Ben C vaihtelee mallin päällä olevan uimapuvun värivaihtoehtoja netissä ja koska naisen kasvot ovat jokaisessa kuvassa lähes samassa kohtaa ja yhtä vakavana, vaihtuvat vain mallin asennot kuvien välillä.

Hauska video on jälleen todistus siitä, että yksinkertaiset asiat purevat ihmisiin parhaiten, mikäli niiden takana on nerokas idea. Pump Up the Jam -kappale on Technotronic-yhtyeen julkaisema hitti, joka nousi maailman maineeseen 90-luvun alussa. Myöhemmin kappaleen nimi alkoi tarkoittaa esimerkiksi belgian kielen slangissa miesten suorittamaa masturbaatiota.