Mahdoton tapahtui: YouTube on kaatunut!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin internetiyhtiö Google tunnetaan erittäin luotettavana toimijana. Nyt Googlen omistama maailman suurin videopalvelu YouTube on kuitenkin yllättäen kaatunut. Tällä hetkellä YouTuben verkkosivuilla kävijää odottaa videoiden sijaan vikailmoitus eivätkä myöskään muilla verkkosivustoilla esitettävät YouTuben embed-videot toimi.

YouTube
YouTube

YouTube-verkkopalveluun ohjautuneet raportoivat parhaillaan Twitterissä ja Facebookissa näkevänsä palvelun etusivulla vain ilmoituksen 502-virheestä. Vielä ei ole tiedossa onko palvelu kaatunut maailmanlaajuisesti vai ainoastaan paikallisesti. Tätä kirjoitettaessa palveluun ei pääse myöskään Suomessa Elisan verkossa. Verkkopalvelujen kaatumisista raportoiva DownRightNow-sivusto vahvisti palvelun kaatuneen kahdeksan minuuttia sitten kello 18.02 Suomen aikaa. Twitterissä käyttäjät vitsailevat, että nyt ihmisten täytyy katsoa vaihteeksi televisiota.