Le Roin uudella musiikkivideolla huipputiimi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodenvaihteessa ensimmäisen singlensä julkaissut jyväskyläläinen Le Roi on julkaissut ensimmäisen musiikkivideonsa. Uuden polven suomenkielistä poppia esittävä bändi nosti riman korkealle heti alkumetreillä tekemällä esikoisvideonsa kansainvälisen tiimin kanssa Lontoossa.

Videon on ohjannut nuori ja kansainvälistä menestystäkin niittänyt suomalaisohjaaja Sakari Lerkkanen. Kuvauksesta vastasi muun muassa Sigur Rosille, Mobylle ja Glasvegasille videoita tehnyt latvialainen Edgar Dubrovskiy.

Dubrovskiy on ehtinyt tekemään jo nimekkäiden artistien lisäksi yhteistyötä myös monikansallisten yritysten kuten Starbucksin, Nokian, MTV:n ja Niken kanssa. Le Roi on julkaissut reilun kahden kuukauden aikana yhteensä kolme digi-singleä, joista Lintu on musiikkivideolla kuultava lohkaisu.