Rose McGowan jakoi bikinikuvansa – tyrmäävä ilmestys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialaiset juuret omaava amerikkalaistähti Rose McGowan tunnetaan parhaiten roolistaan Siskoni on noita -televisiosarjasta. Hänet muistetaan myös kovaotteisista rooleista kauhu-, toiminta- ja kulttielokuvissa kuten Planet Terror, Scream ja Doom Generation.

Rose McGowan todistaa jälleen tuoreessa kuvassaan olevansa varsin tyrmäävä näky vielä 40-vuotiaanakin. Näyttelijätär jakoi Instagram-tilillään otoksen, jossa hän nousee bikinit yllään Kalifornian Desert Hot Springsissä sijaitsevan uima-altaan vedestä.

McGowan meni naimisiin kihlattunsa Davey Detailin kanssa lokakuussa intiimissä seremoniassa Kalifornian Silver Lakella. Pari vietti häämatkaansa Malediiveilla. Neitokainen oli aiemmin kihloissa rokkari Marilyn Mansonin kanssa ja Machete Kills -ohjaaja Robert Rodriguezin kanssa. Nykyinen siippa on kuitenkin ainoa, jonka kanssa tähti päätyi naimisiin asti.