Vapaaottelija piestiin kehässä – äiti ryntäsi apuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nuorten urheilijoiden vanhempien elämä ei ole varmasti aina helppoa. Lajien harrastaminen on harvalle pelkkää voiton kierrettä, ja urheillessa monet joutuvat vuodattamaan verta ja hikeä kunniaa tavoitellessaan. Joskus jälkikasvu saattaa jopa loukkaantua lajin parissa.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltalaisen vapaaottelun piirissä nähtiin taannoin erikoinen tilanne Ohion Columbuksessa. Kahden ensikertalaisen taistelijan, Caleb Frasherin ja Joe Fisherin, ottelu päätyi varsin nopeasti. Frasher onnistui ottamaan Fisherin kuristusotteeseen, ja lopulta jälkimmäinen lyhistyi maahan.

Tässä vaiheessa Joe Fisherin äiti ryntäsi kehään tarkistaakseen, onko hänen poikansa kunnossa. Rouva talutettiin nopeasti pois paikalta turvamiehen toimesta. Tilanne saattoi olla jokseenkin nolo karskille vapaaottelijalle, mutta kukapa voisi toisaalta syyttää naista. On varmasti rankkaa katsella lähietäisyydeltä kuinka omaa lasta kuritetaan, vaikka kyse onkin vain urheilusta.