Victoria Silvstedt, mitä bikiniesi alaosasta löytyi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen mallikaunotar Victoria Silvstedt on toiminut urallaan muun muassa valokuvamallina, näyttelijättärenä ja laulajattarena. 39-vuotias povipommi on viime vuosina keskittynyt pääasiassa joogaan ja rantalomailuun.

Nyt Victoria ikuistettiin rannalla Miami Beachilla, jossa hän kuitenkin päätyi lopulta ihmettelemään omien bikiniensä sisältöä. Paparazzit kuvasivat tilanteen, jossa povipommi ei kyennyt pitämään näppejään erossa vartalostaan – ja hän kurkisti vieläpä bikiniensä alaosan sisään.

39-vuotias Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Kielitaitoinen nainen puhuu sujuvasti ruotsia, englantia, ranskaa ja italiaa. Hän julkaisi vuonna 1999 Girl on the Run -debyyttialbumin. Kaunotar tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.