Hämmentävä koira: Avaa pullon ja juo maitoa kuin ihminen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useat eläinlajit ovat fiksumpia ja nopeammin uusia asioita oppivia, kuin saattaisi luullakaan. Ihmisillä on kuitenkin yksi tärkeä edellytys esimerkiksi koiriin verrattuna. Näppärät kädet ovat vuosituhansien ajan helpottaneet elämäämme suuresti, ja ovat osasyy sille, miksi meistä on tullut maapallon johtava laji.

YouTube
YouTube

Tuore video kuitenkin osoittaa, että sinnikkäät eläimet eivät tarvitse käsiä tehdäkseen asioita, joita yleensä vain ihmiset osaavat. Cujo vs Milk jug -videolla Stephen Kingin romaanin mukaan nimetty koira onnistuu avaamaan hampaillaan maitopullon. Koira myös juo pullon sisällön hämmentävän ihmismäisesti.

Videon söpöydestä huolimatta ei voi olla välttymättä miettimästä, ovatko omistajat avanneet vahingossa pandoran lippaan antaessaan koiran oppia avaamaan pullon itsekseen. Ainakaan heidän ei kannata jatkossa jättää juomiaan lojumaan talouteensa vahtimatta, tai muuten ne saattavat päätyä parempiin suihin.