Farrah Abraham päästäisi lapsensa kauneusleikkauksen: ”Antaa palaa!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teiniäiti Farrah Abraham joutui kokemaan lapsena fyysistä väkivaltaa, minkä takia hän paikkaili myöhemmin itsetuntoaan plastiikkakirurgialla. Nainen on käyttänyt operaatioihin yli 30.000 dollaria. Hän antaisi myös lapsensa Sophian käydä kauneusleikkauksissa.

Farrah ei halua seisoa tyttärensä tiellä, jos tämä haluaa seurata äitinsä jalanjälkiä ja muokata 18-vuotiaana kehoaan. Sophia on tällä hetkellä vasta viisivuotias. Abrahamin mielestä hänen lapsensa on tosin niin hyvännäköinen, ettei tämä tarvitse operaatioita.

– Minun täytyy sanoa, että ajattelen meidän olevan kauniita. Olemme vakaita ihmisiä. Mutta jos hän ei pysty elämään jonkun asian kanssa, niin sitten antaa palaa vain. Odotin, kunnes olin 18-vuotias. Jos hän haluaisi tehdä sen aikuisena, ja sille olisi hyvä syy… Kertoi Abraham Radar Online -lehdelle.

Farrah Abraham on muuttanut radikaalisti ulkonäköään viime vuosina. Hän on ottanut leukaimplantin, käynyt nenäleikkauksessa ja suurentanut sekä rintojaan että huuliaan. Julkkistyrkky ei aio muokata kehoaan enää lisää näillä näkymin. Äskettäin Abraham poistatti paikallispuudutuksella leukaimplanttinsa, koska ei ollut siihen tyytyväinen. Seksinauhalla esiintyminen vei Abrahamin vääriin piireihin pornotilaisuuksissa, strippiluolissa ja yökerhoissa. Farrahin mukaan hänet on huumattu ja raiskattu useammin kuin kerran.