Todellinen äijävideo! Arnold Schwarzenegger osti tankin ja murskaa kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin toimintatähtiin lukeutuva Arnold Schwarzenegger on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa. Lisäksi hän toimi Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003 – 2011.

YouTube
YouTube

Nyt Arnold on ostanut itselleen aidon tankin ja murskaa sillä kaiken eteensä sattuvan. Hyväntekeväisyyden nimissä videolla murskataan muun muassa taksi, sohva, piano, DVD, painot, täytekakkuja ja kuplamuovia. Jatkossa osa lahjoittajista pääsee murskaamaan tavaroita yhdessä Arnoldin kanssa. Videosta kertoi Kesä!-verkkosivusto.

Taannoin internetissä levisi video, joka koosti kaikki Arnold Schwarzeneggerin esittämien hahmojen valkokankaalla suorittaneet tapot. Näitä oli kertynyt yhteensä 509 ihmisen ja eläimen verran, ja videokooste kestääkin lähes puoli tuntia. Eniten Arnold laittaa vastustajiaan kylmäksi 80-luvun toimintaseikkailuissa, erityisesti Commando-elokuvan ikimuistoisessa lopputaistelussa.