Michelle Lewin järjesti melkoisen esityksen puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin näyttää olevan vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten joukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren Instagram-kuviaan seuraa lähes 700.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Nyt Lewin on ikuistettu puistossa, jossa hän järjesti silminnäkijöille melkoisen esityksen ryhtymällä treenaamaan. Miami Beachin rantapuistossa kuntoillut kaunotar kiinnitti takuulla kaikkien miesten huomion. Ilmeisesti treeni oli onnistunut, sillä hän ikuisti sen lopuksi itsestään selfien.

Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt jo poseerata myös Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Lienee vain ajan kysymys koska hän pääsee lehden kansainväliseen versioon.

michellelewin16032014a