Mies photoshoppasi surkeimmat fanipiirokset valokuviin – karu näky

Digi Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöillä on usein paljon ihailijoita, jotka innostuvat välillä myös piirtämään kuvia fanittamistaan tähdistä. Jotkut fanityöt ovat uskomattomia, mutta on myös niin sanottuja epäonnistuneita muotokuvia. Nyt Twitter-käyttäjä JamieJ on photoshopannut tähtien kasvoja muistuttamaan huonointa mahdollista fanitaidetta.

Kuvanmuokkauksen kohteeksi joutuivat näyttelijät Zach Braff, Brad Pitt ja Nicholas Cage. Miehet olisivatkin varsin eri näköisiä, jos heidän kasvon piirteensä olisivat kuin rujoissa tekeleissä. Mittasuhteet ovat hieman hakusessa, ja sen huomaa!

Kerroimme äskettäin myös erittäin onnistuneesta fanitaiteesta, kun saksalainen Michael Jackson -fani teki idolistaan kuvan Nutella-suklaapähkinävoilla ja veitsellä taiteillen. Lopputulos oli häkellyttävä välineet huomioon ottaen. Taito ei ole siis välineistä kiinni.