Maailman mauttomimmat sukkamainokset – näitä ei Suomen televisiossa nähtäisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainonnan ja markkinoinnin tarkoitus on jättää kohderyhmän mieliin positiivinen muistijälki tuotteesta ja sen ylivertaisuudesta. Kilpailun koventuessa jotkut mainostajat ryhtyvät ajoittain koettelemaan hyvän maun rajoja kampanjoissaan. Nyt siihen on sortunut Burlingtonin sukkamainos.

YouTube
YouTube

Verkossa ihmetyttää parhaillaan joukko Burlingtonin sukkamainoksia, joita mainosalan ammattimedia AdWeek.com on nimennyt Burlingtonin maailman surkeimmaksi mainostajaksi. Sukkayritys on nimittäin ottanut mainoksiinsa teemoja, jollaisia ei ihan heti uskoisi mainoksissa nähtävän. Niitä ovat muun muassa alastomuus ja insesti, joiden kautta on haettu ehkä mustaa huumoria. Tulos on kuitenkin päinvastainen.