Perheenäiti makasi sängyssä – käärme iski rintaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuvittele tilanne, jossa lepäilet kaikessa rauhassa omassa sängyssäsi, kun heräät tunteeseen, että jotain on rintakehässä. Avaat silmäsi, ja siinä on käärme. Vastaava tilanne voi kuulostaa pahimmalta painajaiselta, eikä se ollut brittiläiselle perheenäiti Caroline Griffinillekään helppo hetki.

Nainen pelästyi nimittäin suunniltaan ja kirkaisi ääneen, jolloin yli metrin mittainen Kalifornian kuningaskäärme iski hampaansa hänen rintaansa. Huuto herätti lasten huomion, mutta Carolinen jälkikasvu reagoi tilanteeseen, kuten kännykkäsukupolven ajatteleekin tekevän – ottamalla kuvia hämmentävästä tilanteesta kavereille näytettäväksi.

49-vuotias nainen hyppäsi äkkiä pois sängystä, mutta hänelle jäi tilanteesta muistoksi hampaanjäljet poveensa. Käärme kuului naapuri Gareth Nivenille, joka saapui välittömästi paikalle Guardbridgeen kuultuaan draamasta. Mies oli huojentunut saadessaan puoli vuotta sitten kadonneen Hiss-nimisen käärmeensä takaisin, uutisoi Daily Mirror.