Turistien lomakuvaan ilmestyi jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet tavikset unelmoivat tilanteesta, jossa he pääsevät yhteiskuvaan julkkisten kanssa. Nyt onnelliset turistit pääsivät New Yorkissa yhteiskuviin talk show -isäntä Jimmy Fallonin ja näyttelijä Jon Hammin kanssa.

YouTube
YouTube

Lopputulokset ovat nähtävissä YouTube-videolla. Photobombit onnistuivat erinomaisesti, sillä ihmiset eivät tajunneet, että tähdet seisoivat kuvanottohetkellä heidän takanaan. He luulivat tulevansa kuvatuiksi NBC:n Top of The Rock -sivustolle, mikä oli iso valhe.

Totuus oli tarua ihmeellisempi, sillä tähdet leikkivät muun muassa Disney-elokuvan Kaunotarta ja Kulkuria patongin kanssa ihmisten takana. Tällaiselle kokemukselle ei voi laittaa hintaa – kunpa Suomessakin julkkikset keksisivät jotain vastaavaa.