Nainen, sinä pystyt mihin tahansa! Tätä ei voi olla uskomatta

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naiset ovat voineet joskus elämänsä aikana kuulla tytöttelyä ja vähättelevää sävyä miesten suunnalta. Tällaista ilmiötä nähdään välillä myös Suomessa. Monet puhuvatkin siksi tasa-arvon puolesta, vaikka se on tuonut mukanaan naisille maskuliinisemman käyttäytymiskulttuurin.

On tärkeää olla oma itsensä – ja samalla täydesti nainen. Nyt Covergirl-meikkifirman uudessa mainoksessa halutaan voimaannuttaa naista uskomaan, että hän pystyy halutessaan mihin tahansa. Video vilisee tähtiä Ellen DeGeneresistä Pinkiin ja Sofia Vergaraan.

He kaikki kertovat tarinansa. Jokaiselle heistä on joskus sanottu jotain, mihin he eivät muka pysty. Ironisesti usein nämä asiat ovat olleet juuri niitä juttuja, joista kyseiset voimanaiset tunnetaan. Usko itseesi, niin pystyt.