Ystävättäret tulossa kylään viikonlopuksi? Nainen, ota tämä huomioon

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Meillä neitokaisilla on ystäviä monissa kaupungeissa, ja useasti tällaisia rakkaita ihmisiä näkee harvemmin. Kun he tulevat kylään, kestää vierailu monesti kokonaisen viikonlopun. Niin ihanaa kuin sellainen onkin, liittyy vierailuun aina myös asioita, jotka voivat venyttää omaa kärsivällisyyttä.

Elite Dailyn mukaan nainen voi joskus joutua jakamaan sänkynsä parhaan ystävättärensä kanssa. Jos on tottunut nukkumaan yksin tai poikaystävän kainalossa, voi frendin kaulailu tuntua oudolta. Lisäksi ystävättärille pääsee – tai joutuu – enemmän tai vähemmän esittelemään omaa kaupunkiaan. He haluavat nähdä parhaan yökerhon, shoppailupaikat ja juoda teetä lempikahvilassasi. Kuka heidät sinne vie, jollet sinä?

Jos lähdette illalla ulos, joudut paitsi vahtimaan humalaista ystävääsi, tämä hiprakassa elehtivä neito estää myös mahdolliset pokauksesi siltä illalta. Ethän voi viedä ketään kotiisi, koska joudut jakamaan huoneiston vierailevan ystävättäresi kanssa. Monesti hermostusta voi aiheuttaa myös se, että toisesta kaupungista tullut kaveri lainailee meikkejä, vaatteita ja shampoota mielin määrin.

Aina ei kaikkea olennaista ole tullut otettua mukaan, jolloin emäntänä joudut paikkailemaan tilannetta. On myös vieraanvaraista ostaa ruokaa tarjottavaksi. Jos ystävätär ei ole ajattelevainen ja ota itsekin jotain tuotavia mukaan, joudut ehkä ruokkimaan häntä koko viikonlopun, mikä käy kukkaron päälle.