Chris Brown passitettu vankilaan! Vietiin suoraan eristysselliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown on ollut viime kuukausina vieroitushoidossa, mutta heikolla menestyksellä. Huonosti käyttäytyvä mies nimittäin ahdisteli hoitolan naisväkeä, joten hänet päätettiin poistaa laitoksesta. Nyt se on johtanut melkoiseen tapahtumasarjaan.

Rihannan törkeästä pahoinpitelystä vuonna 2009 tuomittu Chris Brown on nyt viimein saatu vankilaan kaltereiden taakse, jonne häntä ollaan oltu passittamassa jo lukuisia kertoja aiemminkin. Nyt ehdonalaisten jatkuvassa rikkomisessa ei enää annettu armoa, joten lopulta häkki heilahti.

Laulaja ei ole pääsemässä ulos vankilasta ihan lähitulevaisuudessa, sillä TMZ raportoi Chris joutuvan olemaan vankilassa arviolta kuukauden ajan ennen tuomionsa jatkosta päättämistä. Splash Newsin mukaan Brown vietiin suoraan vankilan eristysselliin, koska hänen turvallisuuttaan voi voida taata vankilan yleisellä puolella. Olot eristyksessä eivät luonnollisestikaan ole kovin mukavat.

Äskettäin kerroimme, että Brownin fani Parker Adams vaatii artistilta ja tämän henkivartijalta kolme miljoonaa dollaria, koska väitti 24-vuotiaan laulajan murtaneen hänen nenänsä ja haukkuneen häntä homofobiseen sävyyn. Väkivaltatilanne sai alkunsa, kun Adams yritti hivuttautua mukaan samaan kuvaan, jossa Brown poseerasi kahden naisen kanssa Washington DC:ssä sijaitsevalla W-hotellilla.

TMZ-sivuston oikeusdokumenttien mukaan kostonhimoinen Adams vaatii Brownilta ja henkivartija Christopher Hollosylta molemmilta miljoonaa dollaria. Tämän lisäksi hän haluaisi heidän maksavan vielä 500.000 dollaria ylimääräistä, jotta saisi annettua miehille opetuksen. Forever-hitin laulaja on kiistänyt tehneensä mitään väärää. Brownin mukaan Adams käyttäytyi itse aggressiivisesti.