Nicolas Cage -pilailu lähti käsistä – ilmestyi nyt koulun seinään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Nicolas Cage oli ennen arvostettu näyttelijä. Nykyään mies on osa kiertäviä internet-meemejä, joissa hänen päänsä photoshopataan mitä erikoisempiin kohteisiin. Äskettäin verkossa levisivät Nicolas Cage -vauvat, jotka ovat vain alkua järkyttävälle illmiölle.

Reddit
Reddit

Nyt Nicolas Cage on jälleen ilmestynyt sinne, missä häntä ei pitäisi nähdä – ja paljastus tehtiin Imgur-sivustolla. Erään koulun seinässä havaittiin nimittäin cagemainen kuva, jossa punamekkoinen pikkutyttö muistutti aivan tunnettua näyttelijää. Arizonalainen Desert Vistan lukio on pilattu – mikä opinahjo on seuraava uhri?

Todellisuudessa Nicolas Cage on kärsinyt vuosia taloudellisista ongelmista, mikä on pakottanut miehen ottamaan vähemmän arvostettuja rooleja vastaan koko perheen seikkailuelokuvista. Näyttelijä on nähty lähivuosina muun muassa elokuvissa Noidan oppipoika, Ghost Rider ja Musta noita.