Kansainvälinen YK-säätiö noteerasi suomalaisyhtyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Satin Circus -yhtyeen akustinen cover Pharrellin hitistä Happy nostettiin United Nations Foundationin Twitter-kanavalle. Satin Circus oli eilen mukana YK:n ja Pharrell Williamsin hyväntekeväisyyskampanjassa omalla akustisella versiollaan Happy-hitistä.

Kansainvälisen onnellisuuden päivän kunniaksi artistit, yhtyeet ja ihmiset ympäri maailman tekivät omia versioitaan kappaleesta. Satin Circuksen video nostettiin esiin Yhdistyneiden Kansakuntien säätiön Twitterissä yli tuhannen videon joukosta. Yhtye oli hyvässä seurassa, sillä muita YK:n nostamia nimiä olivat muun muassa Victoria Beckham sekä Glee.

Happy Day herätti eilen suuren reaktion sosiaalisessa mediassa. #HappyDay-hashtagia käytettiin yli 70.000 tweetissa ja nämä tweetit saavuttivat yli 200 miljoonaa käyttäjää. Teemapäivän sivustolle

lähetettiin yli 1.300 videota yli 70 maasta. Instagram-kuvapalvelussa #HappyDay-hashtagilla merkittyjä kuvia on yli 1,6 miljoonaa.