Matti ja Teppo mukana rap-singlellä – tältä kuulostaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

45-vuotista artistitaivaltaan tänä vuonna juhlistavat Matti ja Teppo julkistavat nuoren uuden artistin, Key-O:n, kanssa singlen Ison ei tarvitse isotella. Uudella singlellä kuullaan aivan uudenlaista materiaalia Matilta ja Tepolta.

YouTube
YouTube

Pitkän uran iskelmän parissa tehneet veljekset Matti ja Teppo juhlistavat tänä vuonna 45 vuottaan iskelmän parissa. Juhlavuoden kunniaksi Matti ja Teppo julkaisevat perinteisestä tuotannostaan poikkeavan Ison ei tarvitse isotella -singlen yhdessä rap-artisti Key-O:n kanssa. Yllättävä yhteistyö Key-O:n kanssa tavoittelee taas hieman uudenlaista kohdeyleisöä.

– Oli hienoa päästä työskentelemään uuden nuoren osaavan taiteilijan kanssa. Innostuimme heti ideasta ja oltiin erittäin vastaanottavaisia uudelle jutulle. Nyt kun 45-vuotisjuhlavuosikin, niin tämä antaa mukavasti uudenlaista näkökulmaa, Matti kertoo.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 45 vuotta Matin ja Tepon ensilevyn Jos olet onnellinen ilmestymisestä. Varsinainen läpimurto tapahtui vuotta myöhemmin 1970, kun Matin ensimmäinen levytetty sävellys Kissankultaa julkaistiin. Tästä alkoi vuosikymmenien hittiputki, jonka helmiin kuuluvat mm. ikivihreät klassikot Mä joka päivä töitä teen ja Kaiken takana on nainen.