Pikkutytön viesti leviää verkossa: ”Jos löytäisin padallisen kultaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kunnioita toista, anna anteeksi, tervehdi ja kiitä. Hyvät käytöstavat ovat monille itsestäänselvyys, mutta kun pakettiin lisää vielä tunneälyn ja kiltin luonteen, voi elämässään saada paljon mukavia asioita aikaiseksi. Valitettavasti harva tuntuu tätä enää tänä päivänä ymmärtävän.

Kun maailmalla tavoitellaan paksumpia lompakkoja ja tuijotetaan pelkästään omaa etua ja napaa, saattaa osa ihmisistä turvautua jopa omahyväisiin keinoihin muiden kustannuksella. Nyt verkossa ihastuttaa erään pikkutytön vastaus kysymykseen: ”Mitä tekisit, jos löytäisit suuren padan täynnä kultaa?”

– Jos löytäisin padallisen kultaa, jättäisin sen rauhaan, koska se saattaa olla jonkun toisen oma. En tahdo ottaa muiden tavaroita. Et varmasti sinäkään? Yritän vain tehdä mukavia asioita eläville olennoille, kuten kasveille ja ihmisille. Kunnioita kaikkia, okei?, pikkutyttö kirjoitti.