Kielikaunotar Sara Maria lähtee Hollywoodiin – Ellen DeGeneresin vieraaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pietarsaarelainen Sara Maria Forsberg on maailmallakin huomiota niittänyt YouTube-ilmiö, jonka kielelliset taidot ja lauluääni ovat aivan omaa luokkaansa. Staran saamien tietojen mukaan Sara Maria on lähdössä Ellen DeGeneresin vieraaksi ja hänen vierailunsa nähtään 7. huhtikuuta esitettävässä jaksossa.

Forsberg paljasti jo aiemmin, että häntä on kosiskeltu vieraaksi hittiohjelmaan, mutta tuolloin hän kertoi vielä harkitsevansa asiaa. Nyt vierailu on kuitenkin varmistunut, ja neitokainen suuntaa Yhdysvaltoihin jo lähipäivinä.

Viime viikolla Sara Maria nähtiin muun muassa Enbuske & Linnanahde -ohjelman vieraana, mutta pian häntä pääsee ihastelemaan koko maailma. Ellenin keskusteluohjelma on yksi maailman katsotuimmista.

Forsberg kertoi äskettäin radiohaastattelussa, että yöunet ovat jääneet vähemmälle mediapyörityksen ansiosta. Hän osaa matkia hämmästyttävällä lahjakkuudella sitä, miltä eri maailman kielet kuulostavat. Tämän lisäksi Smoukahontas on julkaissut videon, jossa esittelee eri musiikkityylejä.