Alicia Keys käänsi katseet rannalla – telmi rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatar Alicia Keys nähtiin taannoin esiintymässä Helsingin Suvilahdessa järjestetyillä Flow-festivaaleilla. Tähti muutti sittemmin perheensä kanssa New Yorkin penthouse-asunnosta New Jerseyn lapsiystävällisempiin maisemiin.

Parhaillaan Alicia lomailee perheensä kanssa St. Barthsin maineikkaalla Nikki Beachilla, jossa heidät kuvattiin eilen.

32-vuotias amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta. Hänellä on Egypt Daoud Ibarr Dean -niminen poikalapsi aviomiehensä, räppäri Swizz Beatsin kanssa.