Kendall Jenner mekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner on 18-vuotias teini, mutta jo monessa sopassa keitetty mallineitokainen. Isompien siskojensa tavoin hän jakaa auliisti hyvin paljastaviakin kuvia sosiaalisessa mediassa. Tämän ovat huomanneet myös alusvaateyritykset.

Nyt Kendall on ollut siskonsa ja ystäviensä kanssa lounastamassa Malibussa sijaitsevassa Nobu-ravintolassa, ja kuumaan päivään kaunotar oli varustautunut erittäin niukalla mekolla. Lähes vesirajassa ollut mekko nimittäin paljasti paparazzeille hieman turhan paljon paljasta pintaa.

Kendall Jenner nousi julkisuuteen vanhempien siskojensa vanavedessä, mutta on sittemmin lähtenyt luomaan omaa uraa mallimaailmassa. Kendall täytti taannoin 18 vuotta, ja hänelle tarjottiin heti 1,8 miljoonan dollarin sopimusta aikuisviihteen parissa.