Kim Kardashian kuvattiin meikittömänä – tätä ei usein nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi seksivideostaan, mutta perheenäidiksi taannoin tullut Kim ei ole sittemmin ryvettynyt vastaavissa otsikoissa. Sen sijaan hänet tunnetaan nykyisin tyylilteltynä kaunottarena.

Nyt paparazzi on onnistunut kuvaamaan Kimin harvinaisiin otoksiin ilman meikkikerrosta. Kardashian kuvattiin, kun hän oli poistumassa lääkärin vastaanotolta.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kim Kardashianin ja Kanye Westin häät ovat herättäneet paitsi sähinää mediassa, myös draamaa perhepiirissä. Äskettäin Kimin veli Robert Kardashian kertoi pitävänsä itseään liian lihavana osallistuakseen kuuluisan siskonsa häihin. Neitokaisen kerrotaan pitävän veljeään vetelyksenä, koska tämä ei ole onnistunut karistamaan liikakilojaan.