Kim Kardashian tiukassa mekossa – tiimalasivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikäli amerikkalaisia viihdelehtiä on uskominen, ovat Kim Kardashian ja Kanye West maan uusi kuningaspari. Sen verran paljon huomiota tähdet saavat punaisella matolla ja Hollywoodissa liikkuessaan. Eilen kerrottiin, että Kanye osti Kimille häälahjaksi kymmenen hampurilaisravintolaa.

Eilen Kim kuvattiin poistumassa Crustacean’s-ravintolasta, jossa hän oli illastamassa yhdessä ystävänsä Brittny Gastineaun kanssa. Kimin näyttävä punainen asu korosti tyylikkäästi hänen tiimalasivartalonsa muotoja.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin häät ovat herättäneet paitsi sähinää mediassa, myös draamaa perhepiirissä. Äskettäin Kimin veli Robert Kardashian kertoi pitävänsä itseään liian lihavana osallistuakseen kuuluisan siskonsa häihin. Neitokaisen kerrotaan pitävän veljeään vetelyksenä, koska tämä ei ole onnistunut karistamaan liikakilojaan.